Haladó/középfokú

Haladó, középfokú angol nyelvtanfolyamunk segítségével, nagy magabiztossággal és könnyedséggel kommunikálhatsz angolul. Így jobb eséllyel indulsz egy állás megszerzéséért, külföldi munkavállalás esetén pedig nélkülözhetetlen a magabiztos, folyékony kommunikáció. Ilyen céljaid lennének? Mi ebben is segítünk Neked!

A Haladó középfokú tanfolyamok 50, 100, 200 , és 200+50 órás csomagokban érhetőek el.

Angol középfokú általános 50 tanórás modul:

Ezen gyors, 50 tanórás modulunk azok számára ajánljuk, akik már egy meglévő tudással rendelkeznek és szeretnének, de már régóta nem foglalkoztak az angollal, szeretnének visszarázódni bele és még jobban fejleszteni nyelvtudásuk.

Angol középfokú általános 100 tanórás modul:

100 tanórás modulunk a legjobb választás azon tanulóink számára, akik alapfokú nyelvtudásuk szeretnék fejleszteni, szeretnének több szót, kifejezést megtanulni ezáltal jobban megérteni és beszélni az angol nyelvet.

Angol középfokú általános 200 tanórás modul:

Lépj magasabb szintre! Fejlesz meglévő angoltudásod, miskolci nyelviskolánkban!
Haladó tanfolyamunk azok számára ajánlott, akik már rendelkeznek egy alapszintű nyelvtudással és ezt szeretnék továbbfejleszteni, annak érdekében, hogy képesek legyenek megérteni mindenfajta általános kifejezést, valamint ki tudják fejezni magukat írásban és szóban egyaránt. Amennyiben diplomádhoz, munkádhoz szükséges, vagy felsőfokú nyelvvizsga a célod, akkor ezt a tanfolyamunkat Neked ajánljuk!

Angol középfokú nyelvvizsgára felkészítő 50 tanórás modul:

Amennyiben középfokú nyelvvizsgát szeretnél tenni, úgy egy kifejezetten erre a célra összeállított 50 tanórás modul keretén belül felkészítünk rá.

Ezen tanfolyamunk egy már meglévő angol alaptudást igényel, az 50 tanóra folyamán kifejezetten a nyelvvizsgára való felkészítésre összpontosítunk mind szóban, mind írásban.

A tanfolyamok időpontjai és költsége:

Angol középfokú általános 200 tanórás modul

1 tanóra 1190 Ft

Angol középfokú általános 100 tanórás modul

1 tanóra 1290 Ft

Angol középfokú általános 50 tanórás modul

1 tanóra 1290 Ft

Angol középfokú nyelvvizsgára felkészítő 50 tanórás modul

1 tanóra 1290 Ft

A tanfolyamok általában hetente 2 x 4 tanórában kerülnek megtartásra a tanfolyamra jelentkező tanulókkal előre megbeszélt időpontokban.Célunk, hogy olyan időpontot találjunk, ami minden tanulónknak megfelel.

– A tanórák árát 1 hónapra előre kell befizetni, a tanfolyam teljes költségének egyösszegű befizetése esetén 10% kedvezményt biztosítunk a teljes árból

Minden nyelvtanfolyamunk, akár angol, akár német nyelvoktatásról beszélünk, mindig kis csoportokban történik. Ez legalább 6 maximum 10 tanulót jelent.
Így Te biztos lehetsz abban, hogy nem egy zsúfolt tanterembe kell beülnöd, ahol akár 15-20 tanuló is lehet. Ennek köszönhetően pedig, elengedő idő fog Rád is jutni, fejlődésed nyomon tudjuk követni, egyedi igényeid figyelembe tudjuk venni.

A tanfolyamok díja tartalmazza az összes tanuló számára biztosított könyvet, írószert, gyakorló és vázlatfüzetet, egy tanóra negyvenöt perces.

Haladó középfokú angol oktatás

A haladó, középfokú angol nyelvtanfolyamunkra pedig természetesen ráépíthetőek a későbbi angol tanulmányok. Nem fogsz bennünk csalódni, hiszen kiváló, felkészült oktatókkal és és minden szükséges tárgyi feltétellel várunk Téged miskolci nyelviskolánkban!
Amennyiben még nem vagy ezen a szinten, akkor nézd meg miskolci nyelviskolánk kezdő, alapfokú angol nyelvtanfolyamát, melyet itt érsz el!

 

Bármilyen kérdésed lenne, vedd fel Velünk a kapcsolatot. Amennyiben szeretnél részt venni tanfolyamunkon, vagy magánóráinkon, várjuk jelentkezésedet!