Kezdő/alapfokú

Kezdő tanfolyamunk azok számára ajánlott, akik most ismerkednek a nyelvvel és szeretnének egy alapszintű tudást elsajátítani, mellyel képesek lesznek alap szinten megérteni hétköznapi kifejezéseket, képessé válnak arra, hogy kifejezzék magukat.

Amennyiben még nem tanultál sosem angolul, vagy az állami iskolában megszerzett tudás megkopott, teljesen elmúlt, akkor számodra ez lesz a megfelelő választás. Kezdő, alapfokú angol nyelvoktatásunkon, a teljesen kezdő szinttől sajátíthatod el az angol nyelv alapvető elemeit.

A Kezdő alapfokú tanfolyamok 50, 100, 200 , és 200+50 órás csomagokban érhetőek el.

Angol alapfokú 50 órás tanfolyamok:

null
Külföldi vakáció:
Ennél a tanfolyamnál elsősorban a nyaralással kapcsolatos nyelvismeretet tudod megszerezni. A képzés után nem jelent majd gondot útba igazítást kérni, szállást foglalni egy hotelban, rendelni egy étteremben vagy esetleg fogni egy taxit.
null
Külföldi munka:
Ezen a tanfolyamon megtanítjuk a hosszabb ideig való külföldön tartózkodáshoz elengedhetetlenül szükséges alapvető nyelvismeretet, ide értve a tájékozódást, tömegközlekedés használatát, ingatlan bérlést, és a munkahelyen történő kommunikációt.
null
Általános alapfokú tanfolyam:
A modulunk legjobb választás azon tanulóink számára akik csak bele szeretnének kóstolni a nyelvtanulásba és még bizonytalanok egy hosszabb, nagyobb óra számú tanfolyam elvégzésével kapcsolatban. A tanfolyam alatt elegendő ismeretet tudnak szerezni ahhoz, hogy rendelkezzenek egy alap szókinccsel, és egy általános alapszintű nyelvi ismeretekkel.
magán nyelvoktatás Miskolc
Intenzív általános alapfokú tanfolyam:
Ezt a tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik az általános alapfokú tanfolyamot egy intenzív, minden napos oktatási formában szeretnék elvégezni. Az oktatási terv túlnyomó részt megegyezik az Általános Alapfokú tanfolyaméval.

Amennyiben tovább szeretnétek folytatni a tanfolyamot az 50 tanóra letelte után, úgy erre természetesen van lehetőség.

Angol alapfokú általános 100 tanórás modul:

100 tanórás modulunk a legmegfelelőbb választás azok számára, akik gyorsan és könnyedén szeretnék az angol nyelv alapjait elsajátítani. Ez a tanóra mennyiség már elég arra, hogy önállóan tudjunk mondatokat alkotni és megérteni alapvető kifejezéseket szóban és írásban egyaránt.Amennyiben tovább szeretnék folytatni a tanfolyamot az 100 tanóra letelte után, úgy erre természetesen van lehetőség.

Angol alapfokú általános 200 tanórás modul:

Ezen tanfolyamtípusunkat azoknak ajánljuk, akik átfogóan szeretnék megtanulni az angol nyelv alapjait. 200 tanórás modulunkban rengeteg kreatív írásbeli és szóbeli feladaton keresztül ismertetjük meg tanulóinkkal az angol nyelvet.

Angol alapfokú nyelvvizsgára felkészítő 50 tanórás modul:

Amennyiben alapfokú nyelvvizsgát szeretnél tenni, úgy egy kifejezetten erre a célra összeállított 50 tanórás modul keretén belül felkészítünk rá.

Ezen tanfolyamunk egy már meglévő angol alaptudást igényel, az 50 tanóra folyamán kifejezetten a nyelvvizsgára való felkészítésre összpontosítunk mind szóban, mind írásban.

A tanfolyamok időpontjai és költsége:

Angol alapfokú általános 200 tanórás modul

1 tanóra: 1190 Ft

Angol alapfokú általános 100 tanórás modul

1 tanóra: 1190 Ft

Angol alapfokú általános 50 tanórás modul

1 tanóra: 1190 Ft

Angol alapfokú nyelvvizsgára felkészítő 50 tanórás modul

1 tanóra: 1190 Ft

Angol alapfokú intenzív 50 tanórás modul

1 tanóra: 990 Ft

A tanfolyamok általában hetente 2 x 4 tanórában kerülnek megtartásra a tanfolyamra jelentkező tanulókkal előre megbeszélt időpontokban.Célunk, hogy olyan időpontot találjunk, ami minden tanulónknak megfelel.

A tanfolyamok díjai havonta előre (attól függően, hogy mennyi tanóra kerül az adott hónapban megtartásra) vagy a tanfolyam összköltségét egy összegben kifizetve kerül rendezésre. (Amennyiben a tanfolyam díja egy összegben kerül kifizetésre, úgy a teljes árból 10% kedvezményt biztosítunk)

Angol kezdő, alapfokú tanfolyamunk elvégzése után, már nem fogod kellemetlenül érezni magad, ha idegen nyelven kell megszólalnod. A külföldi nyaralások során sem érhet meglepetés, vagy akkor sem, ha egy külföldi turista tőled kér segítséget, útbaigazítást.

Minden nyelvtanfolyamunk, akár angol, akár német nyelvoktatásról beszélünk, mindig kis csoportokban történik. Ez legalább 6 maximum 10 tanulót jelent.
Így Te biztos lehetsz abban, hogy nem egy zsúfolt tanterembe kell beülnöd, ahol akár 15-20 tanuló is lehet. Ennek köszönhetően pedig, elengedő idő fog Rád is jutni, fejlődésed nyomon tudjuk követni, egyedi igényeid figyelembe tudjuk venni.

A tanfolyamok díja tartalmazza az összes tanuló számára biztosított könyvet, írószert, gyakorló és vázlatfüzetet, egy tanóra negyvenöt perces.

Kezdő alapfokú angol oktatás

A kezdő, alapfokú angol nyelvtanfolyamunkra pedig természetesen ráépíthetőek a későbbi angol tanulmányok. Egy nagyon jól használható alapot kapsz tőlünk, így már nem érhet kellemetlen meglepetés az életben, amikor angolul kell kommunikálnod.
Miskolci nyelviskolánk haladó, középfokú tanfolyamát itt éred el!

Bármilyen kérdésed lenne, vedd fel Velünk a kapcsolatot. Amennyiben szeretnél részt venni tanfolyamunkon, vagy magánóráinkon, várjuk jelentkezésedet!