Magán nyelvoktatás, kizárólag a Te igényeidre szabva! Amennyiben ezt a lehetőséget választod, a teljes figyelem és az oktatás is kizárólag Rád irányul. Az esetleges hiányosságok, így könnyedén pótolhatóak, még több figyelem szentelhető például a beszéd fejlesztésére, gyakorlására.

Oktatóink túl azon, hogy a Te tudásszintednek megfelelő oktatásban részesítenek, az időpontok is teljes mértékben hozzád fognak igazodni. Az első órán megbeszéljük, hogy mi a célod a nyelvtanulással és ennek megfelelően, egyedileg alakítjuk ki a tanmenetet és a használt eszközök tárházát.

Csomagjaink

Amennyiben előre, egy összegben megvásárlod valamelyik csomagunkat, úgy a tanórák árai a következők szerint alakulnak, a csomagok felhasználhatósági ideje 3 hónap, előzetesen egyeztetve lemondható a tanóra.

30 tanórás csomag

1 tanóra 2590 Ft

20 tanórás csomag

1 tanóra 2790 Ft

10 tanórás csomag

1 tanóra 2990 Ft

2 tanórás ``SOS`` csomag

1 tanóra 3490 Ft

A magán nyelvoktatás előnyei

A rohanó életvitelbe tökéletesen beilleszthető ez a típusú nyelvoktatás. Rendkívül kényelmes, mivel teljes mértékben hozzád igazodik. Éppen ezért, nem tudsz lemaradni egyetlen óráról sem, és nem kell máshoz sem alkalmazkodnod. Azt azonban ne feledd, hogy rend a lelke mindennek. A gyakori időpont lemondás, módosítás, rendszertelen, ritka magán nyelvoktatás, nem fogja a várt eredményt hozni.

Viszont ha nincs ilyen probléma, akkor az oktatás tempója is tökéletesen követi a Te fejlődésed mértékét, így nem fordulhat elő az sem, hogy egy-egy tananyagot nem sikerül teljes mértékben elsajátítanod. Sőt, a tapasztalatok azt mutatják, hogy a magán nyelvoktatás keretein belül, a tanulók sokkal könnyebben megnyílnak, sokkal bátrabban kérdeznek, ezáltal sokkal könnyebben átadható a tudás, így a tempó még fokozható is. Vannak, ugyanis akiket a tanulótársak jelenléte egész egyszerűen visszafog, feszélyez, gátol akár csak egy mondat el mondásában is.

Azonban azt ne feledd, hogy a teljes sikerhez az önszorgalom itt is elengedhetetlen. Az otthoni gyakorlás és a házi feladat elkészítése erősen ajánlott.

Bármilyen kérdésed lenne, vedd fel Velünk a kapcsolatot. Amennyiben szeretnél részt venni tanfolyamunkon, vagy magánóráinkon, várjuk jelentkezésedet, kattints ide!