Nyelvstúdiónkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a legmagasabb színvonalon és a legérthetőbb módon tanítson meg minden tanulót a választott idegen nyelven érteni és beszélni is egyaránt. Mi azt szeretnénk, ha a nyelvvizsga is a végső célod, az ne csak egy sokadik bizonyítvány legyen a szekrényben, hanem tudd is használni azt a nyelvet, amit megtanultál velünk.
Oktatóink a legjobban felkészülve várnak mindenkit, többen közülük évtizedek óta tanítanak idegennyelveket, egyik oktatónk angol nyelvi területen fejezte be felsőfokú tanulmányait, összességében több ezer diák sikeres közép és felsőfokú nyelvvizsgát tett és megtalálta a számításait nekünk köszönhetően.

Iskolánk modern tantermekkel és eszközökkel vár téged és nálunk egy korszerű tablet is a tanóra eszköze, melyet mi biztosítunk az órákra minden tanulónknak. Te vagy a középpontban, az a célunk, hogy megtanítsuk számodra azt, amit Te szeretnél.

Minden egyes tanítványunk esetében egyénileg tervezzük meg a tanulás menetét, eszközeit, legyen szó tanfolyamról vagy magánóráról.

Digitálisan mindig haladunk a korral. Online felületünkön lehetőséged van nyomon követni a tanfolyamon vagy magánórán elért eredményeidet valamit mindig lehetőséget nyújtunk arra, hogy otthon is tudj gyakorolni az általunk elérhetővé tett feladatokkal.

 Mindig a rendelkezésedre állunk, ha valami nem világos és ismételni szeretnél; további korrepetálásra és extra segítségre van szükséged.

Amennyiben bármilyen kérdésed van vagy jelentkezni szeretnél valamelyik tanfolyamunkra vagy magánóránkra, kérlek, bátran lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeinken keresztül.